Könyvek

A könyveket az Edge 2000 Kft. honlapján lehetséges megrendelni, ide kattintva. Kérjük nézzen körül a Dienes játékok facebook oldalán: www.facebook.com/dienesjatekok

Érdeklődés: a [email protected] e-mail címen vagy a +36 20 941 8893 telefonszámon.

Dienes Zoltán: Agykalandok

Ez a Dienes játék-gyűjtemény a hazai matematikatanítás legjelentősebb reformerének, Varga Tamásnak a szerkesztői keze nyomát is viseli. Nem csak megismerteti a játékokat, de a melléklet lehetőséget nyújt arra, hogy az olvasó maga elkészíthesse a játékokhoz szükséges eszközöket.

Ár: 4000 Ft
Vásárlás
Dienes Zoltán: Építsük föl a matematikát

Foglalkozik a számtani alapműveletek, az elemi algebra és a lineáris algebra fogalmaival. Leírja, hogyan lehet tíz éves gyerekeknek függvények, mátrixok fogalmát érthetővé tenni. Ismerteti a geometriatanításnak egy új, alternatív módszerét.

Ár: 3000 Ft
Vásárlás
Dienes Zoltán: Játék az életem – egy matematikus mágus visszaemlékezései (3. kiadás)

Ebben a könyvben az életét meséli el, amely “kész regény”. Az ifjú Zoltán kirándulásai a 30-as évek Európájában épp oly érdekesek, mint Pápua Új-Guinea őserdejében tett látogatásai. Minden élet egyedi és sok-sok tanulsággal szolgál.

Ár: 3200 Ft
Vásárlás
Klein Sándor: Gyerekközpontú iskola

Hogyan változtassuk meg a tudásgyárakat, hogy gyerekeinkből egészségesen fejlett személyiségű felnőttek váljanak, akik megállják a helyüket minden helyzetben.

Ár: 3000 Ft
Vásárlás
Klein Sándor: Hitelesség, elfogadás, megértés

Ez a könyv Rogers és munkatársai, tanítványai írásait kötötte csokorba. Szó van benne a mindnyájunkban meglévő önmegvalósító tendenciáról, skizofrénekről és kreativitásról, fejlesztő csoportokról és egyéni pszichoterápiáról, a hatalom veszélyeiről és a csoportközpontú vezetésről, politikusokról, akik megpróbálnak emberként szóba állni egymással és a kultúrák közti kommunikáció lehetőségéről.

Ár: 6000 Ft
Vásárlás
Winkeler Márta: Iskolapélda

Winkler Márta neve fogalommá vált – sok volt tanítványa, szülők és tanártársak számára ő jelenti a „jó tanárt”, a „gyerekközpontú tanárt”.

Ár: 3000 Ft
Vásárlás
Haim Ginott: Szülők és gyermekek

Minden szülő azt szeretné, hogy a gyermeke bizakodó, boldog legyen, hogy elégedett, sikeres felnőtt váljék belőle.

Ár: 3000 Ft
Vásárlás
Rogers: A tanulás szabadsága

A pedagógia talán a legfontosabb eszköze lehet annak, hogy a jövő nemzedéke egy igazságosabb és emberibb társadalomban boldogabb életet élhessen.

Ár: 5200 Ft
Vásárlás
Rogers: Valakivé válni

Rogers üzenete egyszerű: mindenki rendelkezik azzal a belső erőforrással, ami lehetővé teszi számára, hogy boldog és hasznos életet éljen.

Ár: 5500 Ft
Vásárlás
Klein Sándor : Munkapszichológia – a 21. században

Ez a könyv a Pszichológia a munka világában trilógia első kötete, melyet Klein Sándor: Vezetés- és szervezetpszichológia című kötete, valamint Klein Balázs és Klein Sándor könyve, A szervezet lelke követ. (A három kötetet jól kiegészíti Klein Sándor: 40 év munkapszichológia című könyve.) A Munkapszichológia a 21. században nem csupán az eredetileg csaknem negyven évvel ezelőtt

Ár: 9000 Ft
Vásárlás