People tesztek

A Magyar fejlesztésű People tesztek komoly módszertani és pszichometrikai megfontolások eredményeként születtek. Mérőmódszerei elérhetővé teszik, hogy a legkülönbözőbb emberek is vizsgálhatóvá váljanak egyazon tesztekkel. Így a versenyszféra kiválasztási és fejlesztési döntésein túl a fiatalabb generáció tehetség azonosítására és gondozására is alkalmazható. Képességtesztjei tű pontos képet festenek a kitöltő képességeiről. Személyiség tesztjei közepes időtartamú vizsgálatok, melyek használatával a beválások aránya növelhető a munkaerő piacon. Mi sem bizonyítja jobban a People tesztek előnyeit, mint a tény, hogy intelligencia tesztjét az itthoni oktatás célú felhasználáson túl 50.000-en töltötték ki és megannyi országban használják.

Pontosság
Pontosság

A People teszt legnagyobb előnye, hogy mérései és jelentései pontos képet alkotnak a jelöltekről. Kitöltése gyors, modern és felhasználóbarát lehetőséget nyújt, hogy precíz képet kapjon a személyügyi szakértő a kitöltő személyiségéről, képességeiről.

Univerzalitás
Univerzalitás

A People tesztek a legkülönfélébb populációk vizsgálatára - gyermek, serdülő, felnőtt korosztály - is alkalmasak lehetnek, mely egyedülállóvá teszi a vizsgálati eszközök piacán. Hiánypótló univerzalitásának köszönhetően intelligencia tesztje oktatási célokból is fölvehető. Sokrétű felhasználását tovább bővíti a People tesztekhez tartozó Értékelő Központ eszköz is.

Standardizált megoldások
Standardizált megoldások

A People teszt gyors és pontos tesztjeit valamint felhasználóbarát, modern kialakítású értékelő központi eszközeit standardizált megoldásokhoz ajánljuk. Költséghatékony vizsgálatok lehetőségét nyújtja a Pedagógia területén tevékenykedőknek és a vállalatok standardizált kiválasztási, fejlesztési folyamatainak is.

People Spektrum Kompetencia Kérdőív

A People személyiség kérdőív lehetőséget ad a jelölt munkahelyi viselkedésének, erősségeinek, preferenciáinak megismerésére. A személyiség megismerése kulcsfontosságú szerepet tölt be a jelöltek munkaügyi kérdéseivel kapcsolatos döntéshozásokban!

People Intelligencia teszt

A People Intelligencia tesztje, a Raven Progresszív Mátrixok – a világ egyik legelterjedtebb intelligencia tesztje – továbbfejlesztése. On-line kitölthető, adaptív, item scaleing-et felhasználó mérőeszköz. Ennek köszönhetően gyors, pontos, univerzálisan használható.

People Numerikus teszt

A People Numerikus teszt lehetőséget ad a jelölt számok és adatok formájában jelen levő információk kezelésével kapcsolatos képességeinek pontos megismerésére. Ez a fajta képesség nagyon fontos minden olyan helyzetben, ahol gyakran kell számadatokra épülő  döntéseket hozni.

People Verbális teszt

A People Verbális teszt lehetőséget ad a jelölt verbalitással, szövegértéssel, információ kezeléssel kapcsolatos képességeinek pontos megismerésére. A fenti képesség kulcsfontosságú lehet megannyi munkakörben és nélkülözhetetlen olyan munkaköröknél, ahol írott vagy szóbeli információk kezelendőek.

People Szókincs teszt

A People Szókincs teszt lehetőséget ad a jelölt verbalitással, szövegértéssel, információ kezeléssel kapcsolatos képességeinek pontos megismerésére valamint tájékozottságának és műveltségének mértékére.

People Szabálytanulás teszt

A tesztek megoldást kínálnak az állami és a versenyszféra szervezeteinek, a nagy létszámú, testre szabott, egyedi megoldásoktól a költséghatékony sztenderd vizsgálatokig. Ajánljuk továbbá a tehetséggondozásban és pedagógia területén tevékenykedő kollégáknak.