People tesztek

A magyar fejlesztésű People tesztek komoly módszertani és pszichometriai megfontolások eredményeként születtek. Mérőmódszerei elérhetővé teszik, hogy a legkülönbözőbb emberek is vizsgálhatóvá váljanak egyazon tesztekkel. Így a versenyszféra kiválasztási és fejlesztési döntései mellett a fiatalabb generáció tehetség azonosítására és gondozására is alkalmazhatók. Képességtesztjei tű pontos képet festenek a kitöltő képességeiről. Személyiség tesztjei közepes időtartamú vizsgálatok, melyek használatával a beválások aránya növelhető a munkaerő piacon. Mi sem bizonyítja jobban a People tesztek előnyeit, mint az, hogy intelligencia tesztjét az itthoni oktatás célú felhasználáson túl 50000-en töltötték ki és megannyi országban használják.

Pontosság
Pontosság

A People teszt legnagyobb előnye, hogy mérései és jelentései pontos képet alkotnak a jelöltekről. Kitöltése gyors, modern és felhasználóbarát lehetőséget nyújt, hogy precíz képet kapjon a személyügyi szakértő a kitöltő személyiségéről, képességeiről.

Univerzalitás
Univerzalitás

A People tesztek a legkülönfélébb populációk vizsgálatára - gyermek, serdülő, felnőtt korosztály - is alkalmasak lehetnek, mely egyedülállóvá teszi a vizsgálati eszközök piacán. Hiánypótló univerzalitásának köszönhetően intelligencia tesztje oktatási célokból is fölvehető. Sokrétű felhasználását tovább bővíti a People tesztekhez tartozó Értékelő Központ eszköz is.

Standardizált megoldások
Standardizált megoldások

A People teszt gyors és pontos tesztjeit valamint felhasználóbarát, modern kialakítású értékelő központi eszközeit standardizált megoldásokhoz ajánljuk. Költséghatékony vizsgálatok lehetőségét nyújtja a Pedagógia területén tevékenykedőknek és a vállalatok standardizált kiválasztási, fejlesztési folyamatainak is.

People Spektrum Kompetencia Kérdőív

A People személyiség kérdőív lehetőséget ad a jelölt munkahelyi viselkedésének, erősségeinek, preferenciáinak megismerésére. A személyiség megismerése kulcsfontosságú szerepet tölt be a jelöltekkel kapcsolatos személyügyi döntésekben!

People Intelligencia teszt

A People Intelligencia tesztje, a Raven Progresszív Mátrixok – a világ egyik legelterjedtebb intelligencia tesztje – továbbfejlesztése. On-line kitölthető, adaptív, item scaleing-et felhasználó mérőeszköz. Ennek köszönhetően gyors, pontos, univerzálisan használható.

People Numerikus teszt

A People Numerikus teszt a táblázatok és grafikonok segítségével megadott adatok értelmezésének képességét méri. Ez a fajta képesség nagyon fontos minden olyan helyzetben, ahol gyakran kell számadatokra épülő  döntéseket hozni.

People Szókincs teszt

A People Szókincs Teszt a verbalitással, szövegértéssel, információ kezeléssel kapcsolatos képesség mellett a jelölt műveltségét is vizsgálja.

People Szabálytanulás teszt

A People Szabálytanulás Teszt azt méri, mennyire képes a jelölt az őt ért jelzésekben felismerni a szabályszerűségeket. Jó mutatója a tanulóképességnek, a rendszerben gondolkodás képességének.

People Mechanikai Gondolkozás Teszt

A mechanikai gondolkozás teszt azt méri, hogy a tesztkitöltő mennyire képes mechanikus szerkezetek működését átlátni. Mivel a teszt kérdéseinek megfogalmazása rendkívül egyszerű és a feladatok valódi nehézségét a képek segítségével bemutatott szerkezetek működésének megértése jelenti, ezért az eredmények különböző nyelvi és kulturális hátterű tesztkitöltők esetében is jól összehasonlíthatók.