People Intelligencia teszt

Tehetséggondozás, fejlesztés, kiválasztás
Tehetséggondozás, fejlesztés, kiválasztás
Képesség teszt
Képesség teszt
Pedagógusoknak, tehetséggondozáshoz, versenyszférában
Pedagógusoknak, tehetséggondozáshoz, versenyszférában
Mintafeladat
Mintafeladat
Mintajelentés
Mintajelentés
Próbateszt
Próbateszt

A People Intelligencia tesztje, a Raven Progresszív Mátrixok – a világ egyik legelterjedtebb intelligencia tesztje – továbbfejlesztése. On-line kitölthető, adaptív, item scaleing-et felhasználó mérőeszköz. Ennek köszönhetően gyors, pontos, univerzálisan használható.

Leírás

A People Intelligencia tesztje, a Raven Progresszív Mátrixok – a világ egyik legelterjedtebb intelligencia tesztje – továbbfejlesztése. On-line kitölthető, adaptív, item scaleing-et felhasználó mérőeszköz. Ennek köszönhetően gyors, pontos, univerzálisan használható. Több mint 50.000 kitöltésszáma és nemzetközi használata is jelzi, hogy a teszt megfelelő módszere az intelligencia modern mérésének. A versenyszférában, a tehetséggondozásban és a pedagógiában is megfelelően alkalmazható.  

Ez a tesztcsomag Magyarországon és világviszonylatban is egyedülálló módon, rendkívül fejlett technológiával méri a tesztkitöltő általános intelligenciájának mindkét összetevőjét – a folyékony és a kristályos intelligenciát. A tesztcsomag több tízezer tesztkitöltés során folyamatosan fejlesztett, és sztenderdizált két adaptív tesztből áll. Ez azt jelenti, hogy a kitöltés során a gép több száz feladat közül mindig azokat a kérdéseket választja, amelyek a leginkább alkalmasak a tesztkitöltő képességének pontos mérésére. Ennek a módszernek a segítségével a teszt kitöltése érdekesebbé válik, a képességek pontosabban mérhetők lesznek, a tesztek lerövidülnek és nem kell attól sem tartani, hogy a megoldó kulcsok elterjednek az interneten.

Milyen célból ajánljuk

A People Intelligencia teszt lehetőséget ad a jelölt kognitív képességeinek átfogó megismerésére. A fenti képesség életünk minden területén, s így a munkahelyen is meghatározó jellegű a problémamegoldást és a feladatok ellátását illetően. Az vizsgált intelligencia a logikus gondolkodás, az összetett események átlátása, az előrejelzés és a rendszerben való gondolkodás képességeit is magában foglalva az egyik legátfogóbb képesség, mely megkülönböztetheti a jelölteket rátermettségét a különböző munkakörökre. A jelölt intelligenciájának megismerése elemi fontosságú lehet kiválasztásnál és fejlesztésnél egyaránt és ez annál inkább igaz, minél inkább bonyolult folyamatokat kell működni, vezetni, szervezni. 

Kiknek ajánljuk

Ajánljuk a People Intelligencia tesztet a tehetséggondozásban és pedagógia területén tevékenykedő kollégáknak, révén, hogy a teszt korra és képességszintre nézve univerzálisan fölhasználható. A tesztek továbbá megoldást kínálnak az állami és a versenyszféra szervezeteinek, a nagy létszámú, testreszabott, egyedi megoldásoktól a költséghatékony sztenderd vizsgálatokig.

Vizsgálandók köre
  • Kortól és iskolázottságtól függetlenül bárkivel fölvehető

Teszt bemutatása

Ajánlatot kérek