People Numerikus teszt

Fejlesztés, kiválasztás
Fejlesztés, kiválasztás
Képesség teszt
Képesség teszt
Pedagógusok, tehetséggondozás, versenyszféra
Pedagógusok, tehetséggondozás, versenyszféra

A People Numerikus teszt a táblázatok és grafikonok segítségével megadott adatok értelmezésének képességét méri. Ez a fajta képesség nagyon fontos minden olyan helyzetben, ahol gyakran kell számadatokra épülő  döntéseket hozni.

Leírás

Ez a Számadatokra épülő következtetések teszt azt vizsgálja, hogy a jelölt mennyire képes táblázatokba és grafikonokba rendezett adatokból helyes következtetéseket levonni. Ez a fajta képesség nagyon fontos minden olyan helyzetben, ahol gyakran kell számadatokra épülő  döntéseket hozni.

Milyen célból ajánljuk

A People Numerikus teszt lehetőséget ad a jelölt számok és adatok formájában jelen levő információk kezelésével kapcsolatos képességeinek pontos megismerésére. A fenti képesség szükségeltetik a legtöbb munkakörhöz és elengedhetetlen olyanoknál, ahol számokkal, adatokkal kell dolgozni. Ezeken a területeken a jelölt numerikus képességének megismerése elemi fontosságú lehet kiválasztásnál és fejlesztésnél egyaránt.

Kiknek ajánljuk

A tesztek megoldást kínálnak az állami és a versenyszféra szervezeteinek, a nagy létszámú, testreszabott, egyedi megoldásoktól a költséghatékony sztenderd vizsgálatokig. Ajánljuk továbbá a tehetséggondozásban és pedagógia területén tevékenykedő kollégáknak.

 

Vizsgálandók köre
  • Vezetők
  • Szakértők
  • Frissen végzett egyetemisták
  • Ügyfélszolgálatosok
  • Adminisztratív dolgozók (középiskolai végzettséggel)

Teszt bemutatása

Ajánlatot kérek