People Szabálytanulás teszt

Tehetséggondozás, fejlesztés, kiválasztás
Tehetséggondozás, fejlesztés, kiválasztás
Képesség teszt
Képesség teszt
Pedagógusoknak, tehetséggondozáshoz, versenyszférában
Pedagógusoknak, tehetséggondozáshoz, versenyszférában
Mintafeladat
Mintafeladat
Mintajelentés
Mintajelentés
Próbateszt
Próbateszt

A People Szabálytanulás Teszt azt méri, mennyire képes a jelölt az őt ért jelzésekben felismerni a szabályszerűségeket. Jó mutatója a tanulóképességnek, a rendszerben gondolkodás képességének.

Leírás

Ez a teszt azt méri, hogy mennyire képes a jelölt korlátozott idő alatt a megfigyeléseiből logikai szabályokat azonosítani és azokat figyelmesen alkalmazni. Mennyire képes felismerni a szabályszerűségeket. Ez a fajta képesség nagyon fontos minden olyan helyzetben, ahol a múltbeli megfigyeléseinkből szeretnénk minél jobban megtippelni, hogy mi várható a jövőben.

Milyen célból ajánljuk

A rendszerek megértését és a problémamegoldás, valamint az eduktív – azaz tanulási – képesség mérését vizsgáló People Szabálytanulás tesztet akkor ajánljuk fölvenni, ha fontos a hatékony tanulási képesség megléte, a gyors alkalmazkodás, illetve a rendszerek átlátásának képessége az adott munkakörnél, helyzetnél.

Kiknek ajánljuk

A tesztek megoldást kínálnak az állami és a versenyszféra szervezeteinek, a nagy létszámú, testre szabott, egyedi megoldásoktól a költséghatékony sztenderd vizsgálatokig. Ajánljuk továbbá a tehetséggondozásban és pedagógia területén tevékenykedő kollégáknak.

Vizsgálandók köre
  • Vezetők
  • Szakértők
  • Frissen végzett egyetemisták
  • Ügyfélszolgálatosok
  • Adminisztratív dolgozók (középiskolai végzettséggel

Teszt bemutatása

Ajánlatot kérek