Rólunk

A Segítünk Ha Lehet Kft. egy fiatal és dinamikus tanácsadó cég.

Fő profilunk az Internet lehetőségeit és a legmodernebb pszichometriai módszereket ötvöző, egyedülálló, on-line mérőmódszerek – Talent Q alkalmasságvizsgáló rendszer; People Test alkalmasságvizsgálati megoldások – kínálata HR szakemberek, vállalatok, tehetséggondozók és pedagógusok részére.

Cégünk ezen felül a munkapszichológia legfrissebb eredményeit bemutató kiadványokat és képzési szolgáltatásokat kínálja megbízói számára.

Küldetésünk

A legtöbb cég azon dolgozik, hogy minimalizálja kiadásait és maximalizálja bevételeit. Meggyőződésünk, hogy ezen alapvető célok csak a cég legfontosabb tőkéjén, az emberek révén érhetők el. Mi abban segítünk, hogy hatékonyan felmérhesse a meglévő és leendő munkatársak képességeit, kompetenciáit, motivációját és egyéb tulajdonságait, majd ezek ismeretében megfelelő döntéseket hozhasson.

A platformot használó partnereinket folyamatos Helpdesk szolgáltatással támogatjuk.

A Segítünk Ha Lehet Kft. csapata

Csapatunk lelkes fiatal pszichológusokból és informatikusokból áll, akik azt tűzték ki célul, hogy a munkapszichológia és az informatika legfrissebb vívmányait ötvözve korszerű, pontos és költséghatékony eszközöket és képzéseket fejlesszenek ki.

Régió

A Segítünk Ha Lehet Kft. szinte a teljes visegrádi térségben jelen van, kollégáink a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában is anyanyelven nyújtanak szolgáltatást. Kovácsoljon Ön is előnyt cégének az országokon átívelő HR-megoldásokból!

A Talent Q hivatalos forgalmazója

A Segítünk Ha Lehet Kft., az egyik vezető brit HR szolgáltató vállalatcsoport , a Talent Q Group hivatalos partnere, és a legújabb generációs, a világ 75 országában használatos Talent Q tesztrendszer hivatalos forgalmazója.