Szolgáltatások

Szolgáltatásaink megrendelésével kapcsolatban lépjen velünk kapcsolatba!

Kiválasztás

Kiválasztás szolgáltatásunkkal szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik a tesztek kitöltésének értelmezésében, a kiválasztás vagy a fejlesztés folyamatában igénylik szakértelmünket.

Keresse bizalommal Kiválasztás szolgáltatásunkat, ha a tesztekkel, kiválasztással, fejlesztéssel kapcsolatban úgy érzi, jól jönne egy kis szakmai segítség.

Tanácsadás

Az Access Assessment tanácsadással szolgál klienseinek a munka- és szervezetpszichológia minden területén, a munkatevékenység elemzésétől a vezetők egyéni fejlődésének elősegítéséig.

Az Access Assessment tanácsadó tevékenysége elsősorban a következő területekre terjed ki:

 • Értékelő- Fejlesztő Központ (ÉFK, AC/DC) gyakorlatok kialakítása, testreszabott megoldások készítése,
 • vezetők személyiségfejlesztése különféle egyéni és csoportmódszerekkel,
 • csapatépítés – segítség hatékony teamek összeállításában, illetve a meglévő csapatok hatékonyságának fejlesztésében,
 • interjú-tréning – felkészítés a felvételi beszélgetés hatékony lefolytatására, az interjú- és a teszteredmények integrálására,
 • coaching – a vezetői munka hatékonyságát segítő személyes támogató tevékenység,
 • kompetencia modell kidolgozás – a vállalat sajátosságaihoz igazodó és egyben mérhető kompetencia modell kialakítása.

Várjuk megkeresését a fenti és egyedi esetekben is, hogy lehetőség szerint Tanácsokkal szolgálhassunk munkájában!

Karrier-tanácsadás, pályaválasztási tanácsadás

A tanácsadásban részt vehetnek pályájukat kereső fiatalok és pályaváltoztatásra készülők egyaránt.

A félnapos egyéni foglalkozáson tesztkitöltésre (motiváció-, képesség- és személyiségvizsgálat) és beszélgetésre egyaránt sor kerül, hogy az érdeklődő képet kaphasson pálya, karrier vagy hivatás választásának lehetőségeiről.

A 4 órás foglalkozás ára: 25 000 Ft + Áfa (online: 15 000 Ft + ÁFA)

On-line tesztelés

Szeretnénk lehetőséget teremteni a személyügyi szakembereknek, hogy az egyedi fejlesztési és kiválasztási folyamatokban is megbízható, professzionális mérőeszközök álljanak rendelkezésükre.

Ehhez dolgoztuk ki a Talent Q tesztek ár kalkulátorát, mely segítséget nyújthat a speciálisabb, egyedi kiválasztási folyamatokban. Válasszon a felveendő tesztek közül és adja meg azok mennyiségét, hogy árajánlatot kapjon, az e-mailben kiküldhető Talent Q tesztekhez.

Dienes játékok

Dienes Zoltán a XX. század matematikatanítási reformjainak világszerte egyik legismertebb, legnagyobb hatású alakja. Csodálatos képességének lényege az volt, hogy a játékok nyelvére tudta lefordítani a matematika jelentős részét.

A Dienes játékokat játszva gyerekek és felnőttek szinte észrevétlenül kerültek közelebb a matematikai gondolkodáshoz. A játék céljának világos megfogalmazása, a kreativitás, alkalmazhatóság, és célnak való megfelelés, igényesség. Dienes Zoltánt a hazai matematikatanítás egyik, ha nem legnagyobb reformerének tartják. Képzésünk keretében te is elsajátíthatod ezt az egyedi gondolkodásmódot. A képzés a következő témákra tér ki:

 • Logikai gondolkodás jelene és jelentősége – a matematikai tanulás alapelvei és szakaszai Dienes szerint
 • Játék és a logika kapcsolata
 • Dienes játékok megismerése, alkalmazása a gyakorlatban

Ha a képzés felkeltette érdeklődését, érdeklődj a megadott tanácsadónknál. Helyszín és időpont megegyezés szerint.

Ízelítő a 2022-es képzésünkről:

„A „Dienes professzor játékai” kurzus minden képzeletemet felülmúlta. Már a terembe belépve érezni lehetett azt a fantasztikus légkört, ami a kis boltíves szobából áradt. Az asztalokon (polcokon, szekrényekben, ablakban…) számtalan játék és játéknak tűnő szemléltető eszköz hatott a fantáziánkra – egyre csak azt találgattuk, hogy melyiket mire lehetne még felhasználni tanításaink során. Személyes kedvencem a „Ki jut a várba?” logikai játék volt, amit páros munka során próbálhattunk ki. Sándor egyszerű de nagyszerű megfogalmazásainak köszönhetően végül minden feladatot siker koronázott. A gyakorlatias oktatás híveként ez a képzés egy főnyeremény volt, de ebben nagy szerepe volt a szervezők személyiségének is. Bízom benne, hogy lesz a jövőben még hasonló tanfolyam, ami hozzásegít ahhoz, hogy élvezetes és értékes tanórákat tarthassak a fiataloknak. – Cs. Viki”

Lépjen kapcsolatba velünk

  KiválasztásTanácsadásKarrier-tanácsadás, pályaválasztási tanácsadásOn-line tesztelésDienes játékok