TalentQ tesztek

A Talent Q tesztek hatékony eszközei a gyors és pontos megismerésnek, mely a kiválasztási és fejlesztési döntésekben segítheti a személyügyi szakembereket, vezetőket. Adaptív, modern, on-line pszichometrikailag kivizsgált személyiség és képességtesztjei megbízható választást jelentenek a versenypiac résztvevőinek. Árazása a standardizált vizsgálati megoldásokhoz és az egyedi árkalkulálás révén az egyéni megoldásokhoz is költséghatékony lehetőséget nyújt.

Gyorsaság
Gyorsaság

A Talent Q tesztjei az egyik legrövidebb idő alatt kitölthető tesztek a piacon. A tesztek adaptívak, ami azt jelent, hogy a kitöltő mindig a saját képességeihez igazított nehézségű kérdésekre kell, hogy válaszoljon, s így minden teszt egyedien a kitöltő képességeire szabott és a lehető legrövidebb lesz. A versenyszférában kiemelkedően fontos tényezőhöz igazodva gyorsan képesek pontos képet adni a kitöltő személy képességeiről - átlag 12 perc - és személyiségéről - 25 perc.

Költséghatékony
Költséghatékony

Az egyéni megoldásokat is támogató árazásnak köszönhetően, a Talent Q vizsgálatok, minden helyzetben gyorsan elérhetőek, hogy az egyedi döntéshozási folyamatokban is segítséget nyújtsanak a humán erőforrásokat illetően.

Nemzetközileg elismert
Nemzetközileg elismert

A Talent Q tesztek nemzetközi elismertsége nem csak a többnyelvűség előnyét hordozza, hanem egy ízben visszajelzés is, hiszen a Talent Q tesztek előnyeit sokan választják megbízhatósága és gyorsasága miatt.

Széleskörű felhasználás
Széleskörű felhasználás

A Talent Q Elements képesség tesztjeinek pontosságán túl, melyek precízen mérik amire hivatottak, a Talent Q Dimensions személyiség tesztek megannyi felhasználhatóságnak adnak teret, hiszen jelentéseik a legkülönbözőbb helyzetekben nyújthatnak segítséget. Jelentés kérhető a személy csoportban betöltött vagy munkahelyi szerepéről, fejlesztési lehetőségeiről, a karrierjét eltérítő tényezőkről vagy értékesítési profiljáról is többek között.

TalentQ Dimensions – Személyiség kérdőív

A Dimensions személyiség kérdőív lehetőséget ad a jelölt munkahelyi viselkedésének, erősségeinek, preferenciáinak megismerésére. A személyiség megismerése kulcsfontosságú szerepet tölt be a jelöltek munkaügyi kérdéseivel kapcsolatos döntéshozásokban!

TalentQ Elements Verbális teszt

Az Elements Verbális teszt lehetőséget ad a jelölt verbalitással, szövegértéssel, információ kezeléssel kapcsolatos képességeinek pontos megismerésére. A fenti képesség kulcsfontosságú lehet megannyi munkakörben és nélkülözhetetlen olyan munkaköröknél, ahol írott vagy szóbeli információk kezelendőek.

TalentQ Elements Numerikus teszt

Az Elements Numerikus teszt lehetőséget ad a jelölt számokkal, adatokkal kapcsolatos információk kezelési képességeinek pontos megismerésére.

TalentQ Elements Logikai teszt

Az Elements Logikai teszt lehetőséget ad a jelölt kognitív képességeinek átfogó megismerésére.
A fenti képesség életünk minden területén, s így a munkahelyen is meghatározó jellegű a problémamegoldást és a feladatok ellátását illetően.