TalentQ tesztek - (Elérhetőek: 2021. december 31-ig)

A Talent Q tesztek hatékony eszközei a gyors és pontos megismerésnek, mely a kiválasztási és fejlesztési döntésekben segítheti a személyügyi szakembereket, vezetőket. Adaptív, modern, on-line, pszichometriailag kivizsgált személyiség- és képességtesztjei megbízható és költséghatékony választást jelentenek a versenypiac és a non-profit szektor számára egyaránt.

Gyorsaság
Gyorsaság

A Talent Q tesztjei az egyik legrövidebb idő alatt kitölthető tesztek a piacon. A tesztek adaptívak, ami azt jelenti, hogy a kitöltő mindig a saját képességeihez igazított nehézségű kérdésekre kell, hogy válaszoljon, s így minden teszt egyedien a kitöltő képességeire szabott és a lehető legrövidebb lesz. A versenyszférában kiemelkedően fontos tényezőhöz igazodva gyorsan képesek pontos képet adni a kitöltő személy képességeiről (átlag 12 perc) és személyiségéről (25 perc).

Költséghatékony
Költséghatékony

Az egyéni megoldásokat is támogató árazásnak köszönhetően a Talent Q vizsgálatok minden helyzetben kedvező áron nyújtanak gyors és megbízható megoldást.

Nemzetközileg elismert
Nemzetközileg elismert

A Talent Q teszteket világszerte használják és sok nyelven áll rendelkezésre.

Széleskörű felhasználás
Széleskörű felhasználás

A Talent Q tesztek a kiválasztást és a fejlesztést egyaránt segítik. A Dimensions személyiségkérdőív alapján készíthető sokféle jelentés a személyügyi szakemberek sok-sok kérdésére adhat választ.

TalentQ Dimensions Személyiség kérdőív – (Elérhető: 2021. december 31-ig)

A Dimensions személyiség kérdőív lehetőséget ad a jelölt munkahelyi viselkedésének, erősségeinek, preferenciáinak megismerésére. Olyan vizsgálati eszköz, amely a munka hatékonysága szempontjából fontos kompetenciákról nyújt mindenki számára érthető és pontos képet.

TalentQ Elements Verbális teszt – (Elérhető: 2021. december 31-ig)

Az Elements Verbális teszt lehetőséget ad a jelölt verbalitással, szövegértéssel, információ kezeléssel kapcsolatos képességeinek pontos megismerésére. Ez a képesség valamilyen szinten csaknem minden munkakörben fontos.

TalentQ Elements Numerikus teszt – (Elérhető: 2021. december 31-ig)

Az Elements Numerikus teszt a táblázatok és grafikonok segítségével megadott adatok értelmezésének képességét méri.

TalentQ Elements Logikai teszt – (Elérhető: 2021. december 31-ig)

Az Elements Logikai teszt lehetőséget ad a jelölt kognitív képességeinek átfogó megismerésére. Ez a képesség az élet szinte minden területén és a legtöbb munkakörben fontos feltétele a hatékonyságnak.