TalentQ Elements Verbális teszt

Fejlesztés, kiválasztás
Fejlesztés, kiválasztás
Képesség teszt
Képesség teszt
Versenyszféra résztvevői
Versenyszféra résztvevői
Mintafeladat
Mintafeladat
Mintajelentés
Mintajelentés

Az Elements Verbális teszt lehetőséget ad a jelölt verbalitással, szövegértéssel, információ kezeléssel kapcsolatos képességeinek pontos megismerésére. A fenti képesség kulcsfontosságú lehet megannyi munkakörben és nélkülözhetetlen olyan munkaköröknél, ahol írott vagy szóbeli információk kezelendőek.

Leírás

Azt vizsgálja, mennyire képes valaki idézett szövegrészletek alapján helyes következtetéseket levonni. Afféle szövegértési feladatként tekinthető. A szóbeli információk értelmezésének és az ebből levont következtetéseknek a képességét méri. Lényeges az üzleti információk pontos értelmezéséhez és jelentések írásakor.

Milyen célból ajánljuk

Az Elements Verbális teszt lehetőséget ad a jelölt verbalitással, szövegértéssel, információ kezeléssel kapcsolatos képességeinek pontos megismerésére. A fenti képesség kulcsfontosságú lehet megannyi munkakörben és nélkülözhetetlen olyan munkaköröknél, ahol írott vagy szóbeli információk kezelendőek. Ezeken a területeken a jelölt verbális képességének megismerése elemi fontosságú lehet.

Kiknek ajánljuk

Azon piaci résztvevőknek ajánljuk, akik gyors, pontos és kiterjedt vizsgálatokat használnának a kiválasztás és a fejlesztés területén. A Talent Q rendszer árkalkulációjának köszönhetően gyorsan, olcsón és egyénre szabottan is elérhető. Ezen kívül lehetőség van költséghatékony sztenderd vizsgálatok lefolytatására is a kredit rendszernek köszönhetően, mellyel a szakember maga kezelheti a teszteket és az adatbankot.

Vizsgálandók köre
  • Vezetők
  • Szakértők
  • Frissen végzett egyetemisták
  • Ügyfélszolgálatosok
  • Adminisztratív dolgozók (középiskolai végzettséggel)

Teszt bemutatása

Ajánlatot kérek