TalentQ Elements Verbális teszt – (Elérhető: 2021. december 31-ig)

Fejlesztés, kiválasztás
Fejlesztés, kiválasztás
Képesség teszt
Képesség teszt
Versenyszféra résztvevői
Versenyszféra résztvevői
Mintafeladat
Mintafeladat
Mintajelentés
Mintajelentés

Az Elements Verbális teszt lehetőséget ad a jelölt verbalitással, szövegértéssel, információ kezeléssel kapcsolatos képességeinek pontos megismerésére. Ez a képesség valamilyen szinten csaknem minden munkakörben fontos.

Leírás

Azt vizsgálja, mennyire képes valaki idézett szövegrészletek alapján helyes következtetéseket levonni. Afféle szövegértési feladatként tekinthető. A szóbeli információk értelmezésének és az ebből levont következtetéseknek a képességét méri. Lényeges az üzleti információk pontos értelmezéséhez és jelentések írásakor.

Milyen célból ajánljuk

Az Elements Verbális teszt lehetőséget ad a jelölt verbalitással, szövegértéssel, információ kezeléssel kapcsolatos képességeinek pontos megismerésére. A fenti képesség kulcsfontosságú lehet megannyi munkakörben és nélkülözhetetlen olyan munkaköröknél, ahol írott vagy szóbeli információk kezelendőek. Ezeken a területeken a jelölt verbális képességének megismerése elemi fontosságú lehet.

Kiknek ajánljuk

Azon piaci résztvevőknek ajánljuk, akik gyors, pontos és kiterjedt vizsgálatokat használnának a kiválasztás és a fejlesztés területén. A Talent Q rendszer árkalkulációjának köszönhetően gyorsan, olcsón és egyénre szabottan is elérhető. Ezen kívül lehetőség van költséghatékony sztenderd vizsgálatok lefolytatására is a kredit rendszernek köszönhetően, mellyel a szakember maga kezelheti a teszteket és az adatbankot.

Vizsgálandók köre
  • Vezetők
  • Szakértők
  • Frissen végzett egyetemisták
  • Ügyfélszolgálatosok
  • Adminisztratív dolgozók (középiskolai végzettséggel)

Teszt bemutatása

Ajánlatot kérek