TalentQ Elements Logikai teszt

Fejlesztés, kiválasztás
Fejlesztés, kiválasztás
Képesség teszt
Képesség teszt
Versenyszféra résztvevőinek
Versenyszféra résztvevőinek
Mintafeladat
Mintafeladat
Mintajelentés
Mintajelentés

Az Elements Logikai teszt lehetőséget ad a jelölt kognitív képességeinek átfogó megismerésére. Ez a képesség az élet szinte minden területén és a legtöbb munkakörben fontos feltétele a hatékonyságnak.

Leírás

Ez a teszt arra ad választ, hogy milyenek az adott személy általános kognitív képességei. Tulajdonképpen egy intelligencia teszt. Az absztrakt információk értelmezésének és alkalmazásának képességét méri: hogyan tudja valaki a végeredményt előre látni vagy rendszereket meghatározni (pl. bizonyos formákat megfelelő sorrendbe rakni). Sok munkakörben van rá szükség, ahol összetett problémákat kell megoldani; pl. a tudományos munkában. 

Milyen célból ajánljuk

Az Elements Logikai teszt lehetőséget ad a jelölt kognitív képességeinek átfogó megismerésére. A fenti képesség életünk minden területén, s így a munkahelyen is meghatározó jellegű a problémamegoldást és a feladatok ellátását illetően. A logikus gondolkodás, az összetett események átlátása, az előrejelzés és a rendszerben való gondolkodás képességeit is magában foglalva az egyik legátfogóbb képesség, mely megkülönböztetheti a jelölteket rátermettségét a különböző munkakörökre. A jelölt logikai képességének megismerése elemi fontosságú lehet kiválasztásnál és fejlesztésnél egyaránt és ez annál inkább igaz, minél inkább bonyolult folyamatokat kell működni, vezetni, szervezni.

Kiknek ajánljuk

Azon piaci résztvevőknek ajánljuk, akik gyors, pontos és kiterjedt vizsgálatokat használnának a kiválasztás és a fejlesztés területén. 

A Talent Q rendszer árkalkulációjának köszönhetően gyorsan, olcsón és egyénre szabottan is elérhető. 

Ezen kívül lehetőség van költséghatékony sztenderd vizsgálatok lefolytatására is a kredit rendszernek köszönhetően, mellyel a szakember maga kezelheti a teszteket és az adatbankot.

Vizsgálandók köre
  • Vezetők
  • Szakértők
  • Frissen végzett egyetemisták
  • Ügyfélszolgálatosok
  • Adminisztratív dolgozók (középiskolai végzettséggel)

Teszt bemutatása

Ajánlatot kérek